[New Users] Please note that all new users need to be approved before posting. This process can take up to 24 hours. Thank you for your patience.
Check out the v.252 - GO WEST! Patch Notes here!
If this is your first visit, be sure to check out the Forums Code of Conduct: https://forums.maplestory.nexon.net/discussion/29556/code-of-conducts

Frame Skip/ FPS drop in Commerci and some maps

AkamaSescrAkamaSescr
Reactions: 1,010
Posts: 15
Member
edited March 2019 in Tech Support
As the title says, I have this problem since the last minor patch was applied to the game, before it, Commerci ran pretty smooth and with no problem, but after this minor patch, I go from 60 fps to 0 fps whenever a bunch of monsters spawn in the voyages, it gradually goes to normal state, but still it's something that's uncomfortable and I just checked that in some maps like Haven or Dark World Tree, the same happens. Does anyone else has this problem? I hope I can get some suggestions from you maplers and maybe from a mod. Thanks in advance.

P.S. I checked my pc to see if this has something to do with outdated drivers and even cleaned my pc software/hardware but the problem is still there.

Comments

  • memzymemzy
    Reactions: 500
    Posts: 3
    Member, Private Tester
    edited March 2019
    same problem on entering any auto agro mob map
    world - Luna
  • AkamaSescrAkamaSescr
    Reactions: 1,010
    Posts: 15
    Member
    edited March 2019
    memzy wrote: »
    same problem on entering any auto agro mob map
    world - Luna

    well, I read in many posts in reddit or other webs and it seems that the problem is with nexon, so, the only thing we can do is wait until next patch/update comes and they'll probably fix this.