[New Users] Please note that all new users need to be approved before posting. This process can take up to 24 hours. Thank you for your patience.
Check out the v.234 Destiny: Homecoming Patch Notes here!
If this is your first visit, be sure to check out the Forums Code of Conduct: https://forums.maplestory.nexon.net/discussion/29556/code-of-conducts

Maple ID already logged in

LightDevilsLightDevils
Reactions: 800
Posts: 9
Member
edited February 2017 in Bug Reporting
I was able to play just fine after the maintenance with the game launcher. I quit the game for a while and when I went to log in again, the maple ID already logged in message appeared and I haven't been able to get back on since. No matter what launcher I use. When I use the Nexon launcher, I cant select any world. The first one I click no longer moves or lights up, then I can't click any other world. I've waited over an hour now and I still can't get on, even though it says I'm not logged on in game anymore. To add: I've tried restarting my computer and it still doesn't work.
  1. Is anyone else experiencing this?3 votes
    1. Yes
       67% (2 votes)
    2. No
       33% (1 vote)

Comments

  • LightDevilsLightDevils
    Reactions: 800
    Posts: 9
    Member
    edited February 2017
    To add: I've tried restarting my computer and it still doesn't help
  • Sathu7Sathu7
    Reactions: 305
    Posts: 4
    Member
    edited February 2017
    To add: I've tried restarting my computer and it still doesn't help

    This happens more often than you think. The server didn't correctly recognize that you logged off, so it thinks you're logged in. If I were you, I'd wait an hour or two before trying again. If waiting doesn't work, you will probably have to wait for the next maintenance...
  • LightDevilsLightDevils
    Reactions: 800
    Posts: 9
    Member
    edited February 2017
    Sathu7 wrote: »
    To add: I've tried restarting my computer and it still doesn't help

    This happens more often than you think. The server didn't correctly recognize that you logged off, so it thinks you're logged in. If I were you, I'd wait an hour or two before trying again. If waiting doesn't work, you will probably have to wait for the next maintenance...

    Apparently a lot of people are experiencing this :/