[New Users] Please note that all new users need to be approved before posting. This process can take up to 24 hours. Thank you for your patience.
Check out the v.233 Destiny: Remastered Patch Notes here!
If this is your first visit, be sure to check out the Forums Code of Conduct: https://forums.maplestory.nexon.net/discussion/29556/code-of-conducts

Forums: can't edit posts anymore?

AKradianAKradian
Reactions: 39,815
Posts: 6,242
Volunteer Forum Moderator, Private Tester
edited September 2017 in Off-Topic Discussion
I can't seem to find the little gear that lets me edit my own posts anymore.
Anyone else?
Anyone know the reason?

Comments

  • ArwooArwoo
    Reactions: 17,755
    Posts: 498
    Member
    edited September 2017
    We'll check to see if this featured was removed intentionally. I don't believe it was though as editing your own post is extremely useful in many cases.
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    Any news on this?
  • ArwooArwoo
    Reactions: 17,755
    Posts: 498
    Member
    edited October 2017
    There should have been a fixed pushed out, but it's not 100% at the moment.

    However, are you experiencing this issue all the time or on some rare occurrences?
    When it does happen, does refreshing the page solve the issue?
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    All the time.
    Refreshing the page does nothing.
    New posts, old posts, none of them have the cogwheel for me.
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    Using Firefox 55.0.3, btw
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    Using Firefox 55.0.3, btw
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    Am I the only one suffering from this?
    Hardmuscle
  • MageOfBattlesMageOfBattles
    Reactions: 4,280
    Posts: 576
    Member
    edited October 2017
    AKradian wrote: »
    Am I the only one suffering from this?

    I've never had an issue with not being able to edit my posts.
  • TheGodOfFireTheGodOfFire
    Reactions: 890
    Posts: 20
    Member
    edited October 2017
    AKradian wrote: »
    Using Firefox 55.0.3, btw

    have you tried with chrome?
    i can also edit just normally.
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    AKradian wrote: »
    Using Firefox 55.0.3, btw

    have you tried with chrome?
    i can also edit just normally.

    I can't log in to the forums (or the Nexon website) on chrome. It gets stuck on a blank screen.
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    Still can't edit my own posts.
  • PermaPerma
    Reactions: 300
    Posts: 6
    Member, Private Tester
    edited October 2017
    AlexF wrote: »
    I can edit after I refresh the page.

    Yeah, you're also a moderator.
    AKradian wrote: »
    Still can't edit my own posts.

    Having the same issue.
  • HardmuscleHardmuscle
    Reactions: 1,370
    Posts: 39
    Member
    edited October 2017
    I'm not having any troubles editing posts. ~ Google Chrome ~ Version 62.0.3202.62 (Official Build) (64-bit). Our previous loss of editing ability was due to a change in forum permissions and ranking (across all Nexon forums). It shouldn't have had any affect on the browser you're using. Make sure you've deleted any cache and history stored by the browser you're using; be it Firefox, Chrome, IE, or any other.
    Edit: I went the extra mile (took an obnoxious update for Windows; and fresh installed Firefox and Chrome), and.... I had no problems. :)

    Screenshots: ~> Internet Explorer ~> Microsoft Edge ~> Firefox ~> Chrome

    ~ (The Windows update was obnoxious because it took forever. It ruined my whole day). :expressionless:

  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    Hardmuscle wrote: »
    I'm not having any troubles editing posts. ~ Google Chrome ~ Version 62.0.3202.62 (Official Build) (64-bit). Our previous loss of editing ability was due to a change in forum permissions and ranking (across all Nexon forums). It shouldn't have had any affect on the browser you're using. Make sure you've deleted any cache and history stored by the browser you're using; be it Firefox, Chrome, IE, or any other.
    Edit: I went the extra mile (took an obnoxious update for Windows; and fresh installed Firefox and Chrome), and.... I had no problems. :)

    Screenshots: ~> Internet Explorer ~> Microsoft Edge ~> Firefox ~> Chrome

    ~ (The Windows update was obnoxious because it took forever. It ruined my whole day). :expressionless:

    Thank you for looking into this.
    Unfortunately, I have cleared the cache, and there is no change.
  • HardmuscleHardmuscle
    Reactions: 1,370
    Posts: 39
    Member
    edited October 2017
    When you're clearing the cache; are you going back as far as possible? It's easy to be fooled by their drop down menu and you could very well be clearing only the cache for the past hour or the past day, as opposed to; as Google puts it "the beginning of time". Have you tried reinstalling Firefox, or updating it? (The version I used for the screenshot was 56.0.1). Have you tried other browsers? :/
     
    S2JgyVN.gif

  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited October 2017
    Firefox doesn't ask me how much to delete. There's just one big "clear now" button, and after using it it tells me "Your web content cache is currently using 0 bytes of disk space".

    I just restarted my computer today (full shutdown) and when I launched Firefox it "installed updates". V 56.0.1 now. Still no edit gear showing on my posts.
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited November 2017
    This is getting annoying.

    Firefox v57.0 now, btw.
  • DarkPassengerDarkPassenger
    Reactions: 8,955
    Posts: 2,669
    Member
    edited November 2017
    AKradian wrote: »
    This is getting annoying.

    Firefox v57.0 now, btw.

    try opera or even on a mobile device, to see if it is an isolated issue while on desktop
  • DarkPassengerDarkPassenger
    Reactions: 8,955
    Posts: 2,669
    Member
    edited November 2017
    maybe it's a private tester thing, both private testers here are having the issue
  • AKradianAKradian
    Reactions: 39,815
    Posts: 6,242
    Volunteer Forum Moderator, Private Tester
    edited November 2017
    Still a problem.